Veel gestelde vragen over yoga

Hieronder vind je antwoorden op vragen die vaak gesteld worden over iyengar yoga. Staat het antwoord op jouw specifieke vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op!

Kan ik een proefles volgen?
Ja, neem contact op via mail of telefoon. Er is ook de mogelijkheid om een introductiemaand (4 lessen) te volgen, dat geeft je de gelegenheid beter kennis te maken met deze vorm van yoga, alvorens je besluit wekelijks te komen.

Wat moet ik meenemen naar les?
Kleding waar je makkelijk in beweegt, we oefenen op blote voeten. De studio is professioneel uitgerust met de benodigde yogamaterialen.

Is Iyengar yoga iets voor mij?
Ja, kom het proberen in een proefles! Iyengar yoga heeft aan miljoenen mensen al bewezen dat het veel te bieden heeft: het vermindert stress, het geeft nieuwe energie, het maakt je soepel/sterk en het maakt je bewust van je lichaam. Bovendien geeft het je uithoudingsvermogen en kan het je pijn verlichten. Dus ontdek het!

Wanneer ervaar ik het effect?
Een proefles geeft een beeld van wat Iyengar yoga is en of het bij je zou kunnen passen; een introductiemaand geeft al meer een indruk. Als je echt wilt weten wat deze yoga met je doet, moet je het tenminste drie maanden, één keer per week, proberen. De effecten zijn sterker als je vaker en langer yoga doet. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom veel leerlingen lang op les blijven. Lees ook meer hierover bij effecten van yoga.

Is Iyengar yoga ook voor mannen?
Ja, yoga is voor iedereen! Vaak bestaat nog het beeld dat yoga voornamelijk voor vrouwen is. Gelukkig verandert dat beeld en worden de groepen steeds gemengder.