0
0,00
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Online Yogastudio Simply Yoga

Welkom bij de ONLINE Yoga Studio van Simply Yoga. Deze online studio is (gedwongen) ontstaan tijdens de Corona-periode toen de fysieke studio gesloten moest worden. De lessen werden online gegeven. Intussen is de fysieke studio weer open. Je kunt de studiolessen via LIVESTREAM volgen. Als je leerling bent bij Simply Yoga, kun je je hiervoor registreren en ONLINE deelnemen.

Ook is er een nieuw online yogaprogramma in ontwikkeling. Zodat je thuis kennis kan maken en starten met je yogabeoefening. Of je yogabeoefening uitbreiden met thuisbeoefening, naast de lessen die je volgt in de studio of misschien ergens anders. Hieronder vind je alvast een paar korte (kosteloze) videos ter kennismaking. Om een indruk te krijgen en aan de slag te gaan, veel plezier! In het najaar van 2020 zal het online programma meer vorm krijgen …. stay tuned!

Registratie LIVE STREAM & on demand Yogalessen

De studio is weer op. Ook zijn er nog via LIVESTEAM lessen te volgen. En je kunt alle online lessen terugkijken als ON DEMAND. Dit is uitsluitend voor leerlingen van Simply Yoga.

Je kunt je op deze pagina voor de LIVESTREAM lessen registreren en alle yogalessen on demand terugzien.

Wil je kennismaken met de Iyengar Yogalessen? Dat kan met een proefles of introductiemaand. Neem contact op om te overleggen!

Sneak Preview video Iyengar Yogalessen

Onderstaande filmpjes kun je gebruiken om zelf te oefenen en zo een indruk te krijgen van de video Iyengar Yogalessen.

Starten en verdiepen met video yogalessen

Naast het aanbieden van groepslessen in de studio, is er ook de mogelijkheid om ~binnenkort~ video yogalessen aan te schaffen. Een LIVE les in de studio heeft zeker veel voordelen, maar videolessen ook! Je kan oefenen op een tijdstip dat het jou uitkomt, je hebt geen afleiding van studioperikelen. Omdat je de videos kunt downloaden kun je ze vaker oefenen en telkens nieuwe aspecten leren uit dezelfde les. Als er bij jou in de buurt geen Iyengar yoga docent lesgeeft, kun je toch kennismaken en oefenen met de unieke en wereldwijd meest beoefende vorm van yoga.

De videolessen zijn zodanig ontwikkelt dat je zelfstandig kunt oefenen. Ook als je nog nooit eerder yoga hebt beoefend. Dan zijn de beginnerscursussen zeer geschikt. Stapsgewijs en op een veilige manier zet je je eerste stappen op het yogapad. Telkens met duidelijke instructies, en toegankelijke aanpassingen waar nodig.
Heb je al wel (iyengar) yoga ervaring, dan zijn de diverse lessen en lespakketten een mooie aanvulling voor verdieping, het opbouwen van thuisbeoefening, het onderhouden van een regelmatige beoefening en het ontwikkelen van meer zelfstandigheid in je beoefening. Ook voor yogadocenten van andere yogavormen zijn de lespakketen geschikt om je verder te verdiepen in de principes van uitlijning en het gebruik van yogahulpmiddelen.

Elk lesproduct wordt nader omschreven, zodat je kan inschatten of het geschikt voor je is. Het mooiste zou zijn, als je de videolessen combineert met het regelmatig volgen van  LIVE lessen bij een gecertificeerd Iyengar yogadocent. Ook kun je bij mij een LIVESTREAM yogaconsult boeken, zodat ik je direct ~op afstand~ kan begeleiden in je beoefening.

Bij aanschaf van de lessen, ontvang je de link om de lessen te downloaden op je eigen apparaat. Ze zijn daarmee van jou! De kwaliteit van het geluid, beeld en inhoud is goed. De videos worden verder niet ge-edit of opgepimpt, schoonheidsfoutjes komen soms voor. Dat houdt het natuurlijk, en de prijs redelijk.
Neem alvast een kijkje bij de sneak-preview video’s hiernaast, en check de pagina regelmatig voor beschikbare nieuwe videolessen!

Online introductiecursus Iyengar Yoga 

Misschien ben je na het bekijken van bovenstaande video’s nieuwsgierig geworden, en heb je zin om verder kennis te maken met Iyengar Yoga. Dat kan via een serie van x videolessen speciaal ontwikkelt om kennis te maken met de basis van Iyengar Yoga! Je kan starten op elk moment. het werkt als volgt (in ontwikkeling)

Aanmelden …..