0
0,00
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Online Yogastudio Simply Yoga

Welkom bij de ONLINE Yoga Studio van Simply Yoga. Deze online studio is (gedwongen) ontstaan tijdens de Corona-periode toen de fysieke studio gesloten moest worden. De lessen werden online gegeven. Intussen is de fysieke studio weer open. Je kunt de studiolessen via LIVESTREAM volgen. Als je leerling bent bij Simply Yoga, kun je je hiervoor registreren en ONLINE deelnemen.

Ook is er een nieuw online yogaprogramma in ontwikkeling. Zodat je thuis kennis kan maken en starten met je yogabeoefening. Of je yogabeoefening uitbreiden met thuisbeoefening, naast de lessen die je volgt in de studio of misschien ergens anders. Hieronder vind je een paar korte (kosteloze) video’s ter kennismaking om een indruk te krijgen en aan de slag te gaan! En de eerste oefenseries zijn beschikbaar in de winkel. Dit wordt telkens aangevuld …. stay tuned!

Registratie LIVE STREAM & on demand Yogalessen

De studio is open. Alle lessen zijn ook via LIVESTEAM te volgen. Je kunt veel yogalessen ook terugkijken als ON DEMAND video’s. Dit is uitsluitend beschikbaar voor leerlingen van Simply Yoga.

Je kunt je op deze pagina voor de LIVESTREAM lessen registreren en alle yogalessen on demand terugzien.

Wil je kennismaken met de Iyengar Yogalessen? Dat kan met een proefles of introductiemaand. Neem contact op om te overleggen!

Sneak Preview video Iyengar Yogalessen

Onderstaande filmpjes kun je gebruiken om zelf te oefenen en zo een indruk te krijgen van de video Iyengar Yogalessen.

Starten en verdiepen met video yoga oefensessies 

Naast het aanbieden van groepslessen in de studio, is er ook de mogelijkheid om video’s aan te schaffen van yoga oefensessies en lessen. Een LIVE les in de studio heeft zeker veel voordelen, maar videolessen ook! Je kan oefenen op een tijdstip dat het jou uitkomt, je hebt geen afleiding van studioperikelen. Omdat je de video’s kunt downloaden kun je ze vaker oefenen en telkens nieuwe aspecten leren uit dezelfde oefenreeks. Als er bij jou in de buurt geen Iyengar yoga docent lesgeeft, kun je toch kennismaken en oefenen met de unieke en wereldwijd meest beoefende vorm van yoga.

De oefenseries zijn zodanig ontwikkelt dat je zelfstandig kunt oefenen. Ook als je nog nooit eerder yoga hebt beoefend. Om het echt aan te leren zijn de beginnerscursussen ook zeer geschikt. Stapsgewijs en op een veilige manier zet je je eerste stappen op het yogapad. Telkens met duidelijke instructies, en toegankelijke aanpassingen waar nodig.
Heb je al wel (iyengar) yoga ervaring, dan zijn de diverse series met oefensessies een mooie aanvulling voor verdieping, het opbouwen van thuisbeoefening, het onderhouden van een regelmatige beoefening en het ontwikkelen van meer zelfstandigheid in je beoefening. Ook voor yogadocenten van andere yogavormen zijn de lespakketten geschikt om je verder te verdiepen in de principes van uitlijning en het gebruik van yogahulpmiddelen.

Elk videopakket wordt nader omschreven, zodat je kan inschatten of het geschikt voor je is. Het mooiste zou zijn, als je de video’s combineert met het regelmatig volgen van  LIVE lessen bij een gecertificeerd Iyengar yogadocent. Ook kun je bij mij een LIVESTREAM yogaconsult boeken, zodat ik je direct ~op afstand~ kan begeleiden in je beoefening.

Bij aanschaf van de videopakketten, ontvang je de link om de series en sessies te downloaden (binnen 24 uur!) op je eigen apparaten. Ze zijn daarmee van jou! De kwaliteit van het geluid, beeld en inhoud is goed. De video’s worden verder niet ge-edit of opgepimpt, schoonheidsfoutjes komen soms voor. Dat houdt het natuurlijk, en de prijs redelijk.
Neem alvast een kijkje bij de sneak-preview video’s hiernaast, en kijk op de winkel pagina voor de beschikbare series met videolessen! Regelmatig komen er nieuwe series bij …… stay tuned!