Agenda

Laden Evenementen

Extra Practice & Learning II – Zitten & Vooroverbuigingen

Parkweg 77 , Ede , Nederland
Price:
€30,00
Address:
Parkweg 77 , Ede , Nederland
Start:
09:30 - 12:00
Date:
dec, 01 - dec, 01
Price:
30,00
Year:
2019 - 2019
Website:
Phone:

Dit is de tweede workshop van de serie “Extra Practice & Learning”. Deze serie workshops is er opgericht je inzicht en beoefening in een specifiek thema van yoga te verdiepen. Met verdieping vanuit de yoga anatomie en filosofie. Het biedt ook gelegenheid voor vragen, uitwisselingen en toepassingen uit te proberen voor jouw specifieke situatie (bv. bij blessures, stijfheid in bepaalde delen van het lichaam, etc) zodat het nog meer afgestemd is op je persoonlijke situatie.

In deze workshop gaan we uitgebreid in op zittende houdingen en vooroverbuigingen, zowel staand als zittend. Aandacht is er voor het ruimte creëren in het lichaam om gezond te kunnen bewegen en buigen, creatieve aanpassingen bij stijfheid, het oefenen en ervaring van variaties van de houdingen, met en zonder props, samen en alleen. Verwacht een leuke, interessante, afwisselende ochtend vol interactie en leren van en met elkaar.

Aangezien het gaat om verdieping van je beoefening, is ervaring van minimaal 6 maanden iyengar yoga belangrijk. Twijfel je hierover? Neem dan gerust contact op, dan overleggen we even.

Apart aanmelden.
Kosten € 30,00 (i.c.m. Extra Practice & Learning I € 27,50)