Agenda

Laden Evenementen

Introductielesblok Iyengar Yoga (12 weken)

Parkweg 77 , Ede , Nederland
Price:
€90,00
Address:
Parkweg 77 , Ede , Nederland
Start:
18:30 - 19:30
Date:
sep, 04 - nov, 20
Price:
90,00
Year:
2024 - 2024
Website:
Phone:

In deze 12-weekse cursus maak je kennis met Iyengar Yoga. Gedurende de weken worden de basis yogahoudingen geoefend. Aan de orde komen staande houdingen, zittende houdingen, draaihoudingen, voorover- en achteroverbuigingen, ontspanningshoudingen. Tijdens de lessen zijn er ook korte toelichtingen over wat er geoefend wordt en er is gelegenheid tot vragen. Zo ontstaat er in de cursus een goed beeld van Iyengar Yoga, maar bovenal begin je te ervaren hoe het uitwerkt op je lichaam, adem, geest.

Deelname is geschikt voor iedereen, ook als je (lichte) blessures hebt, je je niet zo soepel voelt (juist komen kennismaken!), of wat ouder bent. Het is heel geschikt voor beginners, maar ook als je de basis nog eens wilt herhalen en verstevigen. Iyengar Yoga staat bekent om zijn grote diversiteit en modificatie zodat het voor iedereen toegankelijk wordt, er aanpassingen aangereikt kunnen worden en iedereen kan profiteren van de beoefening.

De cursus wordt gegeven door Karlijne, Yussi en Lizzy. Zij zijn derdejaars leraren-in-opleiding en verstevigen hun lesgeefvaardigheden door afwisselend de lessen te verzorgen. Dit gebeurt in deze cursus onder de supervisie van Karin, eigenaar, Iyengar Yoga docente en mentor voor nieuwe leraren. Deze cursus geeft je daarmee ook meer inzicht in de Iyengar Yoga methode. Én wordt voor een voordelig tarief aangeboden. Een mogelijkheid om op deze manier kennis te maken, of een 2e les per week te volgen!

Data: woensdag 4 september t/m 20 november 2024
Tijd: 18.30 – 19:30

Kosten voor de gehele reeks: € 90,00
Er vindt geen restitutie van lesgeld plaats bij afwezigheid of missen van een les, of het eerder stoppen met de cursus.

Minimum aantal inschrijvingen: 8 personen, maximum 12 personen.

Aanmelden via email, uiterlijk 31 augustus.