0
0,00
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Lees meer Lees meer Lees meer “It is through the alignment of the body that I discovered the alignment of my mind, self, and intelligence.” - B.K.S. Iyengar

Agenda

Laden Evenementen

Serie Yoga bij Schouder-, nek- en bovenrugklachten

Parkweg 77 , Ede , Nederland
Price:
€35,00
Address:
Parkweg 77 , Ede , Nederland
Start:
18:30 - 19:30
Date:
mrt, 17 - apr, 07
Price:
35,00
Year:
2021 - 2021
Website:
Phone:

Deze specifieke serie van 4 yogasessies richt zich op het verlichten van klachten in het bovenrug-, schouder- en nekgebied. Een gebied waar makkelijk spanning ophoopt en dat extra belast wordt bij langdurig bureauwerk en een verstoorde lichaamshouding. De vier sessies richten zich op de therapeutische werking van yoga: ontspannen, uitlijnen en opbouwen van een gezonde lichaamshouding. De praktische beoefening wordt ondersteund door uitleg en duidelijke instructies, zodat ook een beter stukje begrip bijdraagt aan het verlichten van klachten en toepassing in het dagelijks leven. Er is tevens gelegenheid tot vragen/uitwisseling en tussen de sessies. Na vier weken zullen niet al je klachten verdwenen zijn, maar is wel weer een stap gezet in de goede richting gezet waar je zelf mee verder kunt of in vervolg lessen.
De serie vindt online plaats (via ZOOM), zodat we elkaar kunnen zien en spreken. Van de sessies worden videoopnamen gemaakt die na elke sessie tijdelijk beschikbaar is voor de deelnemers om nogmaals te oefenen.

Je hebt een aantal spullen nodig (uit je huishouden): 3 (hand)doeken/dekens, stevig kussen, stoel, laag krukje of yogablokken, touwtje/riem.

Voor wie:      De serie (4 sessies) is toegankelijk voor iedereen, met of zonder Iyengar yoga ervaring.
Data en tijd: Woensdag 17 maart t/m 7 april, 18.30 tot 19.30
Kosten:  € 35,00 voor de serie (4 sessies) incl. beschikbaarheid video’s voor 4 weken.
Aanmelding: Per email of app. De serie gaat van start bij minimaal 6 inschrijvingen.